Coaching voor ouder(s)

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet lekker in je vel zit. Wie weet heb je moeite met een situatie in je gezin, werk, ben je om een andere reden uit balans. Misschien merk je dat je zit te piekeren;  in een kringetje zit te denken zonder dat er dan een oplossing of inzicht komt. Intens moe kan je ervan worden. Zo moe dat je de dag begint met een zwaar gevoel. Als de kinderen dan ook nog wat van je vragen is er weinig nodig om een boze korte reactie te geven. Ondertussen vraag jij je steeds meer af of je de dingen goed doet. Vragen over opvoeden, werken en je relatie zuigen alle energie uit je lijf. Deze manier van denken levert je meestal niets op, sterker nog; het zuigt je leeg. Hoe zou het zijn als je meer rust zou ervaren? Als je weet wat je wil en wat belangrijk voor je is? Als je weet wat wel werkt en in ieder geval jezelf gaat begrijpen en waarderen? 
Als coach begeleid ik je op zoek naar diepere inzichten. Hierbij gebruik ik veel NLP (Neuro Linguistïsch Programmeren) techniek. Het is een eerlijke en soms ook wat confronterende manier van vragen stellen en oefeningen doen. NLP biedt handvatten om inzicht te krijgen in gedrag van jezelf en anderen. Doordat je inzicht krijg in wat je doet (of wat anderen met je doen) heb je vervolgens ook keuze. De keuze om dingen te veranderen. Van overleven en “overkomen” naar meer regie. Van stress naar meer ontspanning. Ik help je daarbij met alle liefde omdat ik uit ervaring ook weet dat juist die eerlijkheid je het meeste op gaat leveren. En laten we eerlijk zijn: jij verdient toch het beste resultaat? Ik ga ervanuit dat je alles in je hebt om te groeien en datgene te bereiken wat jij wil!      
De coachsessies zijn af te spreken in de coachruimte, bij jouw thuis of buiten als wandelcoaching. De locatie spreken we samen af waarbij we kijken wat jouw wens is. Op dit moment is er beperkt ruimte voor wandelcoaching. 
Er is altijd ruimte voor een telefonische kennismaking. Maak vooral gebruik van deze service door het contactformulier in te vullen en zet daarmee de eerste stap richting jouw doel!
Sessies
De coach sessies duren 60 minuten. In de eerste sessie is een intake, dan gaan we dieper in op je hulpvraag. We bespreken wat je wil leren (doelstelling) en maken daarvoor een plan. We starten in het eerste gesprek vaak ook  direct met de coaching. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende om stappen vooruit te maken. Je kan het aantal coachmomenten volledig aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.-