Coaching voor ouder(s)

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niet lekker in je vel zit. Wie weet heb je moeite met een situatie in je gezin, werk, ben je om een andere reden uit balans. Vaak merk je dat mensen dan in een kringetje gaan denken zonder dat er dan een oplossing of inzicht komt. Ze zijn vooral gefocust op wat er niet goed gaat. Dit vraagt heel veel energie en deze manier van denken levert je meestal niets op. Lees vooral verder als je dit anders wil doen; je bent bij mij echt aan het juiste adres. 
Als coach begeleid ik je op zoek naar diepere inzichten. Hierbij gebruik ik veel NLP (Neuro Linguistïsch Programmeren) techniek.  NLP biedt handvatten om inzicht te krijgen in gedrag van jezelf en anderen én hoe je hier dingen in kan veranderen als je dit wil. Hoe komt het bv. dat een situatie je zo raakt, wat zegt dit over jou. Wat zou je hierin willen? Welke overtuigingen en denkpatronen spelen hierin een rol?  Wat gaat er wel goed? Met inzicht in jouw eigen proces ontdek je dat je toch echt altijd een keuze hebt. Het zet je terug in je kracht en je ervaart meer regie in je leven. Dat alles maakt dat er meer ontspanning ontstaat en je in staat ben om dingen te veranderen. Wil je dus aan de slag met jezelf en op zoek naar inzicht en ontspanning dan kan ik je daarbij helpen. Ik weet dat het spannend kan zijn de eerste stap te zetten. Wie weet helpt de gedachte dat het inzicht wat je gaat krijgen het mooiste cadeau is wat je jezelf kan geven.     
Deze coachmomenten vinden (op uitzonderingen na) buiten plaats tijdens een wandeling. De locatie spreken we samen af.
Telefonisch kennismakingsgesprek:
De ervaring leert dat je jezelf open durft te stellen als je een klik hebt met je coach. Daarom is er eerst tijd voor een vrijblijvende kennismaking. We kijken dan ook of de hulpvraag die je hebt past bij wat ik kan bieden. Maak vooral gebruik van deze service en zet daarmee de eerste stap richting jouw doel.
Sessies
De coach sessies duren 60 minuten. In de eerste sessie is een intake, dan gaan we dieper in op je hulpvraag. We bespreken wat je wil leren (doelstelling) en maken daarvoor een plan. We starten in het eerste gesprek vaak ook  direct met de coaching. Vaak zijn enkele gesprekken al voldoende om stappen vooruit te maken. Je kan het aantal coachmomenten volledig aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.