Coaching

Coaching
Coachpraktijk De Bron biedt individuele coaching op maat voor kinderen en ouder(s). Merk je dat het niet lekker loopt, voor jezelf of voor je kind? Ben je er klaar mee en ben je op zoek naar oplossingen? Lees voor informatie over kinderen en volwassenen even verder onder het kopje kindercoaching of coaching voor volwassenen.
Niemand is hetzelfde; we hebben allemaal verschillende interesses, kwaliteiten en ook de  vragen/zorgen zijn verschillend. Daarom zal ook de manier van coaching afgestemd worden op jouw wensen, interesses en behoeften. De mogelijkheden hierin zijn heel ruim. Wat betreft de locatie zijn er verschillende opties; we spreken we af in de praktijk, ik bezoek je thuis, of je kiest voor wandelcoaching. Bij de intake bespreken we wat de wensen zijn.                                            
Coaching is een kortdurend traject (over het algemeen 5-8 sessies) waarbij we oplossingsgericht werken. 
Aan de hand van je hulpvraag en doelstelling gaan we samen op zoek naar “wat werkt wel”. Wat zijn je talenten en wat is je kracht. Kort gezegd ontdek je jouw eigen gebruiksaanwijzing en zal je merken dat dit vertrouwen en ontspanning geeft. Dat energie ook meer kan stromen. 
Je kunt misschien een situatie niet veranderen, wel de manier hoe jij ermee omgaat!