Coaching

Coaching
Coachpraktijk De Bron biedt individuele coaching op maat voor kinderen en ouder(s). Merk je dat het niet lekker loopt, voor jezelf of voor je kind? Ben je er klaar mee en wil je gaan voor echte oplossingen? Lees voor informatie over kinderen en volwassenen even verder onder het kopje kindercoaching of coaching voor volwassenen. Niemand is hetzelfde; we hebben allemaal verschillende interesses, kwaliteiten en ook de  vragen/zorgen zijn verschillend. Daarom zal ook de manier van coaching voor iedereen anders zijn; afgestemd op jouw wensen, interesses en behoeften. Juist door dat plan op maat, zal je succes ervaren! Samen met jou kijk ik naar wat er nodig is voor je kind of voor jezelf. De mogelijkheden hierin zijn heel ruim. Ook in de locatie is er keuze; spreken we af in de gezellige coach-kamer? Of neem ik alle coachspullen mee en bezoek jullie (in het Westland) zelfs aan huis? Bij de intake bespreken we wat de wensen zijn.                                            
Coaching is een kortdurend traject (over het algemeen 5-8 sessies) waarbij we oplossingsgericht werken. 
Aan de hand van je hulpvraag en doelstelling gaan we samen op zoek naar “wat werkt wel”. Wat zijn je talenten en wat is je kracht. Het doel hierbij is dat je zicht krijgt op je eigen processen en voelt dat je altijd keuze hebt.
Je kunt misschien een situatie niet veranderen, wel de manier hoe jij ermee omgaat! 
Ik coach graag in de buitenlucht; in de natuur kom je vanzelf tot ontspanning, vanuit die ontspanning is er nog meer ruimte om te leren en ontdekken.