Wie BEN IK

Mijn naam is Esther Koppert. Ik ben jaren werkzaam geweest als woonbegeleider en ambulant begeleider van jongvolwassenen, vaak met psychiatrische problemen en/of autisme. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gedrag en alles wat er achter zit. Vanuit die interesse ben ik gestart met de opleiding tot kindercoach. Daardoor is mijn vuurtje op het vlak van coachen gaan branden. Bij de kindercoachopleiding ben ik mijzelf ook beter gaan begrijpen. Dit was voor mij zo verhelderend dat ik het oprecht ieder kind en ouder gun. Het geeft zoveel meer ontspanning en rust. 
Sinds 2020 ben ik ook coach voor kinderen en volwassenen. Waar ik zelf mijn kindercoachopleiding begon, ga ik dit jaar aan de slag als assistent-trainer; een mooie nieuwe uitdaging! Omdat de modellen van NLP mij zo aanspreken ben ik na mijn kindercoach opleiding de NLP practitioner gaan volgen. In mei 2022 staat de NLP master practitioner op het programma; zo blijf ik in ontwikkeling als coach. Ik doe dit met veel plezier naast mijn baan als begeleider/ouderbegeleider.  
Ik ben moeder van 2 tieners en weet uit ervaring welke vragen er kunnen leven bij ouders. Vanuit mijn opleiding weet ik hoe helpend het is om de dingen soms van een andere kant te kunnen bekijken. Laat ik maar eerlijk zijn; ook ik slaak wel eens een zucht en ook in ons gezin is het wel eens omdenken. We kunnen als ouders niet alles fixen. We kunnen wel kijken hoe we ermee omgaan en wat het met ons doet. 
Ik zie het als een uiting van kracht als je jezelf – en daarmee ook je kind – de kans geeft om hulp te vragen en te ontdekken “wat werkt wel”. Daar mag je trots op zijn! 
Als tuindersdochter heb ik een nuchtere opvoeding gehad, dat zie je terug in mijn coaching. Ik omschrijf mezelf graag met wat ik van anderen terug krijg: open, eerlijk, betrouwbaar en oplossingsgericht.
Voor mij begint alles bij de Bron, daar staat de naam van de praktijk dan ook voor. Daarnaast is iedereen waardevol en zijn we allemaal op zoek naar verbinding. Vanuit die verbinding is iedereen welkom in mijn praktijk.