Wie BEN IK

Mijn naam is Esther Koppert. Als je echt wil weten wie ik ben moet je met mijn man en/of kinderen praten zeg ik altijd… Omdat dat wat lastig is hierbij wat informatie vanuit mij bekeken 🙂
Ik ben jaren werkzaam geweest als woonbegeleider en ambulant begeleider van jongvolwassenen, vaak met psychiatrische problemen en/of autisme. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gedrag en alles wat er achter zit. De grote vraag: waarom doen we eigenlijk wat we doen?  Vanuit die interesse ben ik gestart met de opleiding tot kindercoach.  Bij deze opleiding heb ik zoveel meer inzicht geregen in deze vragen. En natuurlijk ook op de vraag hoe je kinderen en ouders kan helpen door hen inzicht te geven. Het heeft mij daarnaast voor mijzelf zoveel inzicht gegeven. Jezelf beter begrijpen met als resultaat meer ontspanning, plezier en rust. Dit is dan ook wat ik ieder ander gun! Het vuurtje voor coachen is gaan branden en zie dan daar ook de start van deze coachpraktijk!
Sinds 2020 ben ik coach voor kinderen en volwassenen. Waar ik zelf mijn kindercoachopleiding begon, ga ik dit jaar aan de slag als assistent-trainer; een mooie nieuwe uitdaging!
Omdat de modellen van NLP mij zo aanspreken ben ik na mijn kindercoach opleiding de NLP practitioner gaan volgen. Inmiddels volg ik de master practitioner NLP; zo blijf ik in ontwikkeling als coach. Ik doe dit met veel plezier naast mijn baan als specialistisch ambulant begeleider in de GGZ. Ook daar mag ik kinderen en ouders helpen bij de dingen die ze moeilijk vinden.
Als moeder van 2 tieners en weet uit ervaring welke vragen er kunnen leven bij ouders. Laat ik gelijk maar eerlijk zijn; ook ik slaak wel eens een zucht en ook in ons gezin is het wel eens omdenken. We kunnen als ouders niet alles fixen. We kunnen wel kijken hoe we ermee omgaan en wat het met ons doet. 
Ik zie het als een uiting van kracht als je jezelf – en daarmee ook je kind – de kans geeft om hulp te vragen en te ontdekken “wat werkt wel”. Daar mag je trots op zijn! 
Ik omschrijf mezelf graag met wat ik van anderen terug krijg: open, eerlijk, betrouwbaar en oplossingsgericht.
Voor mij begint alles bij de Bron, daar staat de naam van de praktijk dan ook voor. Daarnaast is iedereen waardevol en zijn we allemaal op zoek naar verbinding. Vanuit die verbinding is iedereen welkom in mijn praktijk.